Francie Cosmetics

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 26-50 van 60

Van hoog naar laag sorteren
  1. 4 Men Only
    4 Men Only Nourishing Cream
    € 47,00
    Dag en nachtcrème in één, werd speciaal ontwikkeld voor de moderne man. De actieve ingrediënten van 4 Men Only 24h Nourishing Cream staan borg voor een perfect gehydrateerde huid en hebben een zuiverende, voedende, regenererende, kalmerende, verzachtende, beschermende en anti vrije radicalen werking op de huid. Gebruik: 's morgens en 's avonds na de reiniging met 4 Men Only Cleansing Mousse. Lees verder
  2. Eye & Lipcare
    Eye & Lipcare
    € 53,50

    Eye & Lip Care is een fijne créme op basis van appel stamcellen (PhytoCellTec™ Malus Domestica). Deze créme bevat celvernieuwende, hydraterende, anti-ageing, anti-vrije radicalen en ontstekingsremmende bestanddelen. Eye & Lip Care bevat zeer krachtige anti-rimpel bestanddelen en is tevens geschikt voor de zeer gevoelige huid. Eye & Lip Care is efficiënt bij de behandeling van wallen, kringen en rimpeltjes rond ogen en lippen.

    Lees verder
  3. Sun Care SPF 30
    Sun Care SPF 30
    € 23,90

    Francie Cosmetics Sun Care SPF 30 is een soepele en makkelijk aan te brengen crème die geschikt is voor het hele gezin. Deze crème voedt, kalmeert en beschermt de huid tegen huidveroudering door zonlicht met SPF 30. Tevens verzacht de crème de huid en verhoogt het de elasticiteit. Dankzij de toevoeging van vitamine E draagt deze crème bij aan een optimaal gehydrateerde huid. Bij de ontwikkeling van dit product zijn duurzame keuzes gemaakt om zo te helpen het milieu te beschermen. De samenstelling is zeer huidvriendelijk dankzij minder chemische filters. 

    Lees verder
  4. Sun Care SPF 50+ - Anti Ageing
    Sun Care SPF 50+ - Anti Ageing
    € 36,60

    Francie Cosmetics Sun Care SPF 50+ Anti Aging met hoge bescherming is een soepele, niet vette crème met een lichte textuur. De crème is verrijkt met actieve anti-aging bestanddelen en antioxidanten en daarom geschikt voor de rijpere huid. Deze crème voedt, kalmeert en beschermt de huid tegen veroudering door zonlicht met SPF 50+. Vitamine E verhoogt de zachtheid en elasticiteit van de huid, Hyaluronzuur en glycerine zorgen voor een optimale hydratatie van de huid. Bij de ontwikkeling van dit product zijn duurzame keuzes gemaakt om zo te helpen het milieu te beschermen. De samenstelling is zeer huidvriendelijk dankzij minder chemische filters. 

    Lees verder
  5. Sun Care SPF 50
    Sun Care SPF 50
    € 28,30
    Niet op voorraad

    Francie Cosmetics Sun Care SPF 50 is een soepele en makkelijk aan te brengen zonnecrème met hoge bescherming die geschikt is voor het hele gezin. Deze crème voedt, kalmeert en beschermt de huid tegen veroudering door zonlicht met SPF 50. Tevens verzacht deze de huid en wordt de elasticiteit van de huid bevorderd. Dankzij de toevoeging van vitamine E draagt deze crème bij aan een optimaal gehydrateerde huid. Bij de ontwikkeling van dit product zijn duurzame keuzes gemaakt om zo te helpen het milieu te beschermen. De samenstelling is zeer huidvriendelijk dankzij minder chemische filters. 

    Lees verder
  6. Detox Tea Blend
    Detox Tea Blend
    € 17,96

    Francie Cosmetics Detox Tea Blend is een perfecte aanvulling op een gezonde lifestyle. Deze zachte en frisse thee bevat een mix van kruiden die bekend staan om hun reinigende werking zoals koriander en brandnetel. Gecombineerd met frisse munt, gember en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten is deze kruiden blend een weldaad voor je lichaam met een positief effect op je huid. Een ideale kruidenthee om je dag mee te starten.

    Lees verder
  7. Beauty Tea Blend - navulling
    Beauty Tea Blend - navulling
    € 17,96

    Francie Cosmetics Beauty Tea Blend is een perfecte aanvulling op een gezonde lifestyle. Moringa blaadjes zijn de basis van deze zuivere thee. De moringa boom wordt ook wel ‘Miracle Tree’ genoemd. De blaadjes staan bekend als natuurlijke multivitamine omdat ze zoveel vitamines en mineralen bevatten. Het hoge gehalte antioxidanten en vitamine C hebben een gunstig effect op je huid. De combinatie met citroengras, sinaasappel, zoethout en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten geeft deze thee een zachte en frisse smaak.

    Lees verder
  8. Relax Tea Blend
    Relax Tea Blend
    € 17,96

    Francie Cosmetics Relax Tea Blend is een perfecte aanvulling op een gezonde lifestyle. Stress heeft een negatief effect op je huid, zorg goed voor jezelf en laat je lichaam en geest regelmatig tot rust komen. Deze zachte kruiden blend helpt je hierbij. Kamille en ijzerkruid staan bekend om hun ontspannende werking. Gecombineerd met venkel, gember en andere zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgt deze kruidenthee voor het ultieme relax moment voor lichaam en geest. Heerlijk om de dag mee af te sluiten.

    Lees verder
  9. Pure Cleansing Water
    Pure Cleansing Water
    € 24,20

    Pure Cleansing Water van Francie Cosmetics reinigt de huid, verwijdert snel en moeiteloos make-up en heeft een tonifiërende werking. De formule op basis van korenbloemwater en hyaluronzuur lost vuil en make-up pigmenten op en zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Pure Cleansing Water heeft kalmerende eigenschappen voor vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen. Tevens geschikt voor de gevoelige huid.

    Lees verder
  10. Skin Ageing Protector SPF 15 50 ml.
    Skin Ageing Protector SPF 30 50 ml.
    € 71,40

    Nieuw! De vertrouwde Skin Ageing protector met een zonnnefactor 30. Een liftende, beschermende, regenererende, anti-ageing dagcrème met zonnefactor 30. Het actieve ingrediënt PhytoCellTec™ Malus Domestica beschermt de stamcellen van de huid, vertraagt veroudering van essentiële cellen en gaat de strijd aan met chronologische veroudering. De zonnefactor in deze dagcrème beschermt de huid tegen de zon, die huidveroudering in de hand werkt. Door combinatie van deze twee ingrediënten wordt de huid zowel intern als extern beschermt.

    Lees verder
  11. Gentle Cleansing Foam
    Gentle Cleansing Foam
    € 25,20
    Gentle Cleansing Foam is een fijne, volle en zachte reinigingsmousse. Bevat werkstoffen met voedende, revitaliserende, hydraterende en egaliserende eigenschappen. Deze stimuleren de regeneratie van de cellen, de aanmaak van collageen en elastine en verzacht rimpels. De huid wordt soepeler, is beter in evenwicht en de teint verheldert. Gentle Cleansing Foam verwijdert make-up en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Lees verder
  12. 4 Men Only Cleansing Mousse
    4 Men Only Cleansing Mousse
    € 23,80
    Diepreinigende kalmerende mousse die speciaal werd ontwikkeld voor de reiniging van de mannenhuid. Dankzij de zuiverende, kalmerende en beschermende ingrediënten, oogt de huid glad, gezond en zuiver. 4 Men Only Cleansing Mousse is onontbeerlijk voor de dagelijkse verzorging van de moderne man. Gebruik: 's Morgens en 's avonds voor het scheren. Maak het gezicht nat met lauwwarm water. Pomp 6 doseringen in de handpalm. Verdeel het schuim gelijkmatig over het gezicht en masseer in cirkelvormige bewegingen. Afnemen met lauwwarm water. Lees verder
Pagina
per pagina
Cosmeticaspecialist.nl - Webshop voor cosmetica